top of page
Plakát beiratkozás(2).jpg
hirdetmény.jpg
ovis plakát - angol.JPG
Plakát - Iskolára hangoló.jpg
felhívás2.jpg
Meghívó- Ovi röpi kupa -Óvodáknak, facebookra.jpg
Honlapra elsős tájékoztataó 2022-23. (1).jpg
Beiskolázási plakát.jpg

Plakát

Tájékoztató

Tavaszvárás a csigacsaláddal

Vár a BEM

Márc.25-én délután a tavasz jegyében egy Csigacsaládhoz kapcsolódó foglalkozással vártuk az érdeklődő ovisokat. A szép számban megjelent kis vendégeink a tanító nénik vezetésével mese-délutánon szórakozhattak. Verseken innen, meséken túl, dalokkal is hívogattuk a kis csigákat a mese helyszínére, a Virágos dombra. Ja…! Hogy ehhez előbb el kellett készítenünk őket? Ez igazán nem okozott gondot a sok kis szorgos kéznek! Meséljenek a képek!

Miért jó a BEM-e járni?

leporello.png

Iskolánk tanulói és angolt tanító pedagógusai kisfilmet készítettek az iskolaválasztás előtt álló szülőknek és gyerekeknek a ‘Bemes’ nyelvoktatásról.

Angolos ovis foglalkozás

Bem tévé ovisoknak

Kedves Ovisok!

Az alábbi videóban a Bem tévé újabb adását láthatjátok. Reméljük felkelti az érdeklődéseteket a kisfilmünk, amelyben iskolánk életébe nyerhettek betekintést.

Adventi készülődés

1.JPG

Kedves Nagycsoportos Óvodások! Fogadjátok szeretettel "Adventi készülődés" című online foglalkozásunkat. Aki elkészíti velünk együtt a képeslapot, és elküld róla egy fotót a bemovifeladat@gmail.com címre, apró jutalmat kap, melyet az iskola portáján vehet át.
Orosz Mária és Veres Csilla leendő első osztályos tanító nénik.

Mikulásváró foglalkozás

"Jöjj el hozzánk, várunk Rád..." címmel online Mikulásváró foglalkozásra invitáljuk a nagycsoportos óvodásokat! Aki elkészíti velünk együtt a papírmikulást, és elküldi a  bemovifeladat@gmail.com címre, apró jutalmat kap, melyet az iskola portáján vehet át.
Dr. Mányikné Bodnár Tünde és Tamás Gabriella leendő első osztályos tanító nénik.

Iskolába csalogató

Gyere közénk itt játék vár címmel, iskolába csalogató videót tekinthetnek meg.

A foglalkozást Sajtosné Lippai Ágnes és Natkóné Vojtó Laura tanító nénik készítették a leendő első osztályos gyerekeknek.

Nyílt tanítási nap

A Nyíregyházi Bem József Általános Iskolában vidám hangulatú nyílt tanítási napon vettek részt a leendő első osztályos nagycsoportos óvodások és szüleik. Projekt órák keretében ízelítőt kaptak az angol nyelv, matematika, magyar nyelv és irodalom, testnevelés órák izgalmairól, szépségeiről.

bottom of page